Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

aeris: de fabrikant van de swoppers! Stoelen die bijdragen aan een actieve zithouding

aeris is de uitvinder en fabrikant van de 3d-actieve swopper zitmeubelen. De 3d actieve zitmeubelen maken het mogelijk om natuurlijk te bewegen tijdens het zitten. aeris noemt dit haar 3d-ergodynamic.
Het is een aeris uitvinding aansluitend op de wensen en behoeften van de klanten. En daarbij is het ook nog eens goed voor de klant!

Familiebedrijf aeris

aeris is een familiebedrijf en voelt zich verbonden met iedere klant. In 1996 is het bedrijf aeris opgericht. Al in 1997 werd het eerste innovatieve driedimensionale flexibele zitelement de swopper gepresenteerd. Het werd een succes! De actieve swopper stoel ontving talloze prijzen wat tot gevolg had dat de verkoopcijfer flink groeide. aeris ontwikkeld zelf de techniek en de onderdelen van de aeris producten. Door de destijds groeiende verkoopcijfers heeft aeris de productie in eigen beheer kunnen nemen. Doordat aeris de productie in eigen beheer heeft kan zij onderzoeken hoe mensen alledaags bewegen en welke techniek en onderdelen er benodigd zijn voor een mooi aeris product. Met deze kennis en de mogelijkheid dit zelf te produceren maximaliseert het de tevredenheid van de klanten. En dat is het doel wat aeris wenst te bereiken! aeris staat in de top 100 van de meest innovatieve MKB bedrijven van Duitsland. Dit bewijst het vermogen om dit doel ook te kunnen bereiken. 

swopper assortiment

Sinds de komst van de swopper is dit actieve zitmeubel niet meer weg te denken! aeris is gespecialiseerd in het produceren van de driedimensionale bewegelijke zitmeubelen. En aeris heeft met de swopper het eerste driedimensionale zitmeubel ter wereld gecreëerd waarbij dynamisch, ergonomisch en actief zitten mogelijk is, leuk is en het goed doet voor ons lichaam. En dat niet alleen voor onze rug, maar ook voor onze spieren en bloedsdoorloop. 
In 2004 werd maar liefst de 100.000ste swopper verkocht! De swoppers zijn er in veel verschillende uitvoeringen: swopper standaard, swopper classic, swopper air, swopper zadel en swopper living. Na deze mijlpaal heeft aeris in 2006 haar assortiment uitgebreid met de muvman zit-sta kruk. Vanaf 2008 kunnen ook kinderen gezond bewegend zitten op een swopper actieve stoel: aeris heeft in 2008 haar swoppster gepresenteerd. In 2012 wordt het assortiment uitgebreid met de meest innovatie bureaustoel, namelijk de actieve 3Dee bureaustoel. Het nieuwst aeris product is de oyo. De oyo is combinatie van zadelstoel, schommelstoel en kuipstoel welke het heel goed doet in vergaderruimten, wachtruimten en gewoon thuis aan de eetkamertafel. 

Waarom aeris producten?

Met het uitgebreide assortiment van aeris is er online op swopperspecialist.nl altijd wel een swopper actieve stoel te vinden passend aan uw wensen en behoeften. De swopper stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maatvoeringen en kleuren. Beeldrechten van alle gebruikte afbeeldingen berusten bij aerisMaar waarom zou u nou moeten kiezen voor een swopper actieve stoel? 

​​​​​​ Met een swopper neemt u altijd een goede houding aan!

Op een swopper neemt u vrij wel altijd een recht zithouding aan. En welke bewegingen u ook maakt met de swopper, de swopper beweegt altijd met uw bewegingen mee! Uw rug blijft hierdoor recht.

 Een swopper is goed voor de gewrichten en pezen worden verstevigd.

De swopper zorgt voor een actieve zithouding. Door het zittend bewegen blijven de gewrichten in beweging en verstevigd het uw pezen. Gewrichtsziekten worden hiermee voorkomen.

 swopper draagt bij aan elastische en gezonde wervelschijven!

De swopper is een driedimensionaal zitmeubel. De bewegingen die u hierop kunt maken voorkomen een eenzijdige houding en dus een eenzijdige drukbelasting van de wervelschijven. De wervelschijven blijven door beweging elastisch en gezond!

 Een swopper is goed voor de bloedsomloop.

Op de swopper neemt u een rechte zithouding aan. Hierdoor krijgt uw middenrif alle ruimte en kan uw bloed goed doorstromen. En een goede bloedsdoorloop draagt bij aan een goed humeur! 

 Op een swopper traint u veel van uw spieren!

Op de swopper bent u continue in beweging tijdens het zitten. Door deze continue beweging traint u uw rugspieren, buikspieren en beenspieren.

 Voorkomt vaatlijden.

De vorm van de zitting van de swopper draagt bij aan de zithouding die op haar beurt bijdraagt aan het verminderen van stuwingen en blessures. De bloedstroom van en naar uw hart wordt bevorderd. Dit voorkomt vaatlijden. 

Zijn dit nog niet genoeg redenen om te kiezen voor een aeris product? Neem dan eens een kijkje op de website van aeris! Of neem vrijblijvend contact op met ons op! Wij vertellen u graag meer over de swopper producten. Alle swopper producten kunnen gemakkelijk online worden besteld. Met een aantal klikken heeft u binnen 10 werkdagen uw swopper naar wens in huis of op kantoor! 


 

© Copyright aeris GmbH