Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

swopper ONDERDELEN

 

Accessoires voor uw swopper product

Voor accessoires van de swoppers bent u bij swopperspecialist.nl aan het juiste adres. Is er een onderdeel gesneuveld, of wilt u graag wat reserve-onderdelen achter de hand houden voor het geval dit gebeurt? Wat het doel ook is dat u voor ogen heeft, dankzij onze accessoires voor de verschillende swoppers kunt u hier optimaal gebruik van maken. De swopper accessoires zijn uiteraard van dezelfde uitstekende kwaliteit als de swoppers zelf, waardoor u kunt rekenen op een lange levensduur tegen een scherpe prijs. 
Binnen de accessoires voor swoppers heeft u de keuze uit onder andere accessoires voor de swopper, de swoppster en de 3Dee bureaustoel. Zo bieden wij wielsets en gelijders voor onder de voetringen en hoezen voor de rugleuning van de swopper. Blader zelf door ons assortiment accessoires heen en ga bijvoorbeeld op zoek naar de accessoire voor uw swopper of 3Dee bureaustoel. Wenst u uw swopper opnieuw te bekleden? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nieuwe zit op uw swopper

Gebruikt u uw swopper al jaren en kunt u deze niet meer missen? Maar heeft u behoefte aan een nieuwe zitting omdat u op deze kleur bent uitgekeken of deze kleur niet meer past bij het interieur? Het is ook mogelijk om een geheel nieuwe zit voor uw swopper te kopen of de zitting opnieuw te laten stofferen. Een nieuwe zitting kan worden verstuurd en zelf of door onze productspecialisten worden vervangen. Opnieuw bekleden is enkel mogelijk in de fabriek van aeris
Heeft u nu een vaste voetring onder uw swopper? Een vaste voetring is te vervangen voor een voetring met wielen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

swopper service

aeris biedt u de mogelijkheid om uw swopper of muvman een service beurt te geven. Productspecialisten controleren uw product, reinigen en voeren een technische controle uit op uw swopper of muvman. Reparaties kunnen worden uitgevoerd en waar nodig worden in overleg met u onderdelen vervangen zodat u weer jaren gebruik kunt maken van uw swopper. Contacteer ons voor meer informatie over de swopper service.