Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Price x

 • Merk x

  Onderstel x

  Kleur zitting x

  Kleur frame x

  Kleur veer x

  Stoffering zitting x


Vraag onze specialist
Nu open

03 303 78 43

E-mail ons

swopper LIVING

 swopper

swopper: de ideale stoel voor thuis of op kantoor

De swopper living heeft zijn naam niet gestolen. Want deze stoel is zowel handig als zitmeubel voor thuis als op kantoor. Deze stoelen zijn voorzien van een zachte, vilten bekleding in pastelkleur, waardoor ze gemakkelijk passen bij het interieur van uw woonkamer of in uw bureau. De uitvoering is heel kwalitatief en de bekleding raakt niet snel versleten. Wil u graag een swopper living bestellen? Of heeft u nog enkele vragen? Neem gerust contact op.

12 producten gevonden

swopper: de actieve stoel

Wie kiest voor een swopper, kiest voor een gezonde manier van zitten. Want de stoel is zodanig ontworpen dat hij stimuleert om op een actieve manier te zitten. Door de speciale veren, blijft u eigenlijk in beweging terwijl u neerzit. Op die manier traint u uw rug- en buikspieren. Wie een hele dag een bureaujob uitoefent, blijft gedurende lange tijd in dezelfde houding zitten. Met alle gevolgen van dien: spierpijn, nekpijn, rugpijn, enzovoort. Doordat u niet genoeg beweegt, krijgt u te kampen met rug- en nekproblemen. Dankzij een swopper zijn die lichamelijke ongemakken voortaan verleden tijd.

swopper living: verschillende uitvoeringen

Er zijn verschillende versies van de swopper living. Voor het framewerk heeft u keuze uit:

Voor de zitting kan u kiezen uit volgende kleuren:

Uw swopper living online bestellen

Een swopper living bestellen, gaat heel gemakkelijk en snel online. U kiest de stoel die het best beantwoordt aan uw verwachtingen, u gooit hem in de virtuele winkelmand en de Swopperspecialist levert hem zo snel mogelijk thuis of op kantoor. Wil u een swopper voor het hele gezin? Of voor alle medewerkers in uw kantoor? Dat is een verstandige keuze! Vraag hier uw offerte aan.