Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Price x

 • Merk x

  Onderstel x

  Kleur zitting x

  Kleur frame x

  Kleur veer x

  Stoffering zitting x


Vraag onze specialist
Nu open

03 303 78 43

E-mail ons

swopper ZADEL

 swopper

Waarom een swopper zadelstoel kopen?

Heel wat mensen uit de medische sector, schoonheidsinstituten of coiffeurs kiezen voor het gemak van een swopper zadel. Dat komt omdat deze stoel heel ergonomisch is en een nieuwe dimensie geeft aan ‘actief zitten’. De hellingshoek van deze stoel past zich automatisch aan degene aan die erop zit. Hij wordt standaard uitgerust met premium leder van de beste kwaliteit. Het swopper zadel is zwart en krijgt daardoor een elegante, luxueuze uitstraling. Wil u op een actieve manier neerzitten in stijl? Dan is het swopper zadel beslist iets voor u! Vraag hier uw offerte aan.

4 producten gevonden

Voordelen van een swopper zadelstoel

Een swopper zorgt ervoor dat u nooit stilzit terwijl u werkt. De zadelkruk is zodanig ontworpen dat u regelmatig van houding moet veranderen, waardoor uw spieren in beweging blijven en uw rug stabieler wordt. Deze kruk is gebaseerd op de 3D-bewegingstechniek en belemmert uw actieve bewegingen niet. Met deze zadelstoel kan u zowel horizontaal als verticaal schommelen. Wil u uw horizontale, zijwaartse bewegingen anders afstellen? Dan kan dat perfect dankzij de draaiknop onderaan de voetring:

 • Voor flexibele draaibewegingen draait u de knop in de richting van de +.
 • Voor stuggere draaibewegingen draait u de knop naar de -.

Ook de verticale bewegingen kan u naar eigen wensen afstellen. Dit kan met behulp van de draaiknop onder de veer:

 • Hoe meer u de knop naar de + draait, hoe stugger de veer wordt.
 • Hoe meer u de knop naar de - draait, hoe soepeler de veer wordt.

Kortom: u stelt uw swopper zadel in, zoals hij voor u het lekkerst zit.

Uw swopper ligt klaar in onze winkel!

Wil u graag een swopper kopen? Dan hebben we goed nieuws voor u: hij ligt klaar in onze online winkel. Het enige wat u hoeft te doen, is uw favoriete swopper stoel aanklikken. Vervolgens gaat u ermee naar de virtuele kassa en de Swopperspecialist doet de rest! Wil u een vaste voetring? Of liever een voetring met wielen? Zoekt u een swopper bureaustoel met dynamische zitting? Het kan allemaal perfect. Laat u adviseren door onze experts. Zij weten welke stoel voor uw lichaam het meest geschikt is. Neem contact op voor al uw vragen.