Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Price x

 • Merk x

  Onderstel x

  Kleur zitting x

  Kleur frame x

  Kleur veer x

  Stoffering zitting x


Vraag onze specialist
Nu open

03 303 78 43

E-mail ons

swopper STANDAARD

 swopper

Een swopper standaard in zwart kunstleder

Het succes van alle swopper varianten is te danken aan deze stoel: de standaard swopper. De zitting is gemaakt uit zwart kunstleder, waardoor de kruk een klassevolle uitstraling heeft. De stof wordt ook wel eens ‘softex’ genoemd. Het is een mix van polyurethaan en katoen. Bovendien is deze stoel bijzonder onderhoudsvriendelijk, waardoor er weer dankbaar gebruik van wordt gemaakt in scholen, kinderopvangcentra, klinieken en andere instellingen uit de gezondheidssector.

4 producten gevonden

De swopper standaard denkt aan uw gezondheid!

De swopper standaard onderscheidt zich van traditionele stoelen, want hij houdt rekening met uw gezondheid. Deze stoel stimuleert u om continu in beweging te blijven. Zo kan u naar voren, achteren of zijwaarts bewegen. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat u ertoe geneigd bent om regelmatig van houding te veranderen. Hierdoor blijven uw spieren actief in beweging en maakt u uw rug sterker. Redenen genoeg dus om zo’n ergonomische stoel in huis te halen. Bestellen kan heel gemakkelijk online bij de Swopperspecialist. Uiteraard bent u ook welkom voor een telefonische bestelling. Vraag gerust naar uw offerte op maat.

Een swopper standaard online kopen

Wil u zo’n swopper stoel bestellen? Dan hoeft u niet eens lang te wachten. Bestellen kan heel gemakkelijk en snel online. U duidt de swopper aan waarop u het meest comfortabel zal zitten, u gaat naar de virtuele kassa en voordat u het weet, wordt uw favoriete stoel geleverd. U mag uw bestelling altijd verwachten binnen de 10 werkdagen. Pimp uw swopper gerust met de opties die u wenst, zoals een vast onderstel of een onderstel met wielen in antraciet of aluminium.
Twijfelt u nog? En wil u de stoel eerst graag even uittesten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Breng gerust een bezoekje aan onze showroom. Onze medewerkers helpen u met alle plezier verder.